Home

Welkom bij Olivello Catering Traiteur! Wij zijn van mening dat de rol van catering bij feesten en zakelijke evenementen meer is dan het leveren van hapjes en maaltijden. Wij zijn hierbij vernieuwend en creatief.

Olivello Catering Traiteur serveert klassieke Belgische gerechtjes met een Mediterraanse twist. U heeft o.a. de keuze uit mooi opgemaakte schalen met vis, Spaanse tapas, Italiaanse antipasti. Ook voor soepen, broodjes, pastabuffetten, BBQ, paella, picknickmanden en een scala aan amuses bent u er op het juiste adres. Wij werken met dagverse (streek)producten en alle gerechten worden met passie en toewijding in eigen keuken bereid. Heeft u een communie, verjaardagsfeest, huwelijk of andere feestelijk evenement? Olivello Catering Traiteur zorgt ervoor dat het voor u en uw gasten een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Uiteraard houden wij rekening met allergieën, intoleranties of aangepaste diëten. Bespreek gerust met ons wat  belangrijk is voor jullie: ben jij allergisch aan bepaalde ingrediënten, of wil je graag vegetarische of veganistische keuze? Olivello Catering Traiteur houdt altijd rekening met jullie noden, én die van jullie gasten.

Bij bestellingen boven €100,- bezorgen wij gratis binnen een straal van 15 kilometer rond Lommel!

Voor meer inlichtingen kunt u contact opnemen met ons via Olivello@mail.com of telefonisch via 0486 681 625 .  U ontvangt een gratis prijsofferte.