BBQ 2022

BBQ 2022

Wie aan een Mediterraanse bbq denkt, denkt aan Olivello Catering!! Wij zorgen voor de ultieme barbecue-ervaring.  Pitmaster Martijn maakt de lekkerste gerechtjes voor u klaar. Onze vier formules zorgen voor een waaier aan mogelijkheden voor uw feest, event of festival! In overleg met u is het tevens mogelijk de formules uit te breiden / aan te passen.

BBQ Klassiek € 17,00 p.p

Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, 3 BBQ sauzen, aardappelsalade, groene salade, spitskoolsalade met rozijnen, look en dressing, BBQ worst, spies met kip in marinade en hamburger.

BBQ Mediterano € 19,00 p.p.

Turks brood met ailioli (lookmayonaise), koude pastasalade met rode pesto, pijnboompitten en mozarellabolletjes, groene salade met zongedroogde tomaatjes en olijven,  speklapjes in marinade, BBQ worst, gekruide kipspies en lamskotelet.

BBQ Vlees en vis € 21,00 p.p.

Turks brood met aioli, aardappelsalade, groene salade met zongedroogde tomaatjes en olijven, pastasalade met rode pesto, pijnboompitten en mozarellabolletjes, gemarineerd speklapje, BBQ worst, spies van gemarineerd rundvlees,  spies met gemarineerde scampi en zalm in papillot.

BBQ Deluxe € 24,00 p.p.

Turks brood met ailioli en huisgemaakte kruidenboter, rode bietensalade met fetakaas en balsamicoazijn, groene salade met zongedroogde tomaatjes en olijven, aardappelsalade, koude pastasalade met tonijn,  spies van gemarineerde kip,  steak, lamskotelet, spies van gemarineerde scampi, zalm in papillot.

Minimale afname is 15 personen. Prijzen zijn exclusief btw, bakservice en indien gewenst inclusief bestek, servies en servietten.