BBQ 2021

BBQ 2021

Als het weer buiten goed is kunt u naast onze zomerse tapasschotels of Italiaanse schotels ook genieten van een heerlijke barbecue met kwaliteitsvlees- en of vis.
U heeft bij ons de keuze uit een viertal barbecue opties.

BBQ Klassiek € 17,00 p.p

Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter, 3 BBQ sauzen, aardappelsalade, groene salade, spitskoolsalade met rozijnen, look en dressing, BBQ worst, spies met kip in marinade en karbonade.

BBQ Mediterano € 19,00 p.p.

Turks brood met ailioli (lookmayonaise), koude pastasalade met rode pesto, pijnboompitten en mozarellabolletjes, groene salade met zongedroogde tomaatjes en olijven,  speklapjes in marinade, BBQ worst, gekruide kipspies en lamskotelet.

BBQ Vlees en vis € 21,00 p.p.

Turks brood met aioli, aardappelsalade, groene salade met zongedroogde tomaatjes en olijven, pastasalade met rode pesto, pijnboompitten en mozarellabolletjes, gemarineerd speklapje, BBQ worst, spies van gemarineerd rundvlees,  spies met gemarineerde scampi en zalm in papillot.

BBQ Deluxe € 24,00 p.p.

Turks brood met ailioli en huisgemaakte kruidenboter, rode bietensalade met fetakaas en balsamicoazijn, groene salade met zongedroogde tomaatjes en olijven, aardappelsalade, koude pastasalade met tonijn,  spies van gemarineerde kip,  steak, lamskotelet, spies van gemarineerde scampi, zalm in papillot.

Minimale afname is 15 personen. Prijzen zijn exclusief btw, bakservice en indien gewenst inclusief bestek, servies en servietten.